Gorana Kondić nova je košarkašica Plamen Požege


Nakon što smo prethodnih dana predstavili dolazak novog američkog centra Emme Broermann te osigurali produžetak suradnje s Marijom Kešeljević i Jelenom Zorić, danas vam nastavljamo predstavljati novosti u rosteru našeg tima za predstojeću sezonu.

Gorana Kondić drugo je pojačanje Plamen Požege. 24-godišnja bosanskohercegovačka košarkašica osnažit će konkurenciju na bekovskim pozicijama. Dolazi nam iz redova niškog Studenta gdje je provela sezonu koja je za nama. U najelitnijem rangu srpske ženske košarke za Student je odigrala 22 utakmice i prosječno bilježila učinak od 8,7 poena, 1,7 asistencija i 3,3 skoka po susretu.

Požega je ekipa protiv koje sam se u prethodnim godinama susretala u WABA ligi i odatle već imam pozitivna iskustva. Nakon ovakve sezone kluba nije mi bilo teško da donesem odluku. Dolazim s visokim ambicijama, a najmanje što očekujem je da se ponovi uspjeh od prošle sezone ili po mogućnosti ostvarimo još veći” Izjavila je nakon potpisa Gorana.

Kroz dosadašnju karijeru igrala je također, za Slobodu iz Novog Grada, Mladi Krajišnik i Orlove u Bosni i Hercegovini te beogradski Partizan u Srbiji.

S banjalučkim Orlovima po jednom je bila prvakinja i viceprvakinja Bosne i Hercegovine, po dva puta osvojila Kup Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, a također osvojeno je i 3. mjesto u WABA regionalnoj ligi u sezoni 2021/22.

Gorana dobro nam došla!

Foto: sportpics.by,dallyg

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *