Kadetkinje Požege i Feniksa otvorile 27. Međunarodni košarkaški turnir “Zlatna dolina”


Današnjom utakmicom između ŽKK Plamen Požega i OKK Fenix iz Banja Luke u kategoriji igračica do 16 godina započelo je 27. izdanje tradicionalnog međunarodnog košarkakog turnira  “Zlatna dolina”, koji će se u organizaciji ŽKK Plamen Požega, i pod pokroviteljstvom Grada Požege igrati od danas 22. do 24. rujna.

Iako je prvotno bilo planirano da se prvog dana turnira odigraju tri utakmice u kategoriji igračica do 16 godina, nije sve prošlo po planu. S obzirom da se ekipa Slavonca nažalost nije pojavila odigrana je samo jedna utakmica, u kojoj su mlade košarkašice Plamen Požege svladale svoje vršnjakinje iz Banja Luke rezultatom 49:46, i tako automatski postale i pobjednice turnira u ovoj kategoriji.

Najefikasnija u pobjedničkim redovima bila je Ema Miškulin s 12 poena, dok su po 11 ubacile Sara Hak i Lara Benić.

ŽKK Plamen Požega – OKK Feniks 49:46 

  • ŽKK Plamen Požega: Berger A. 7, Černušak, Petranović 2, Čulo, Kremeček, Vidović, Lončarić, Vlaisavljević 6, Benić 11, Hak 11, Miškulin 12
  • OKK Feniks: Marendić 20, Zeljković 4, Milinić 7, Kuštrinović 3, Kovačević, Čolić 8, Stakić 4, Ostojić

Sutra (subota, 23. rujna) na redu je drugi dan turnira.

Drugog dana turnira najprije će  od 9 do 17 sati svoje  polufinalne utakmice odigrat  kategorije U13 i U15, nakon čega slijedi program glavnog turnira u seniorskoj konkurenciji.

U prvom polufinalu seniorskog turnira u 17,30 sati sastat će se ŽKK Orlovi (Banja Luka) i mađarski Pinkk Pecsi 424 (Pečuh). Nakon toga, u drugom polufinalnom susretu od 19,00 sati, igrat će ŽKK Plamen Požega i ŽKK Jedinstvo (Tuzla).

Ulaz u dvoranu je besplatan, dođite i podržite naše košarkašice s tribina.

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *