Održan 25. turnir Zlatna dolina


Prošlog vikenda, u SD Tomislav Pirc, pod pokroviteljstvom grada Požege održan je međunarodni ženski košarkaški turnir “Zlatna dolina” u organizaciji ŽKK Plamen Požega. Na turniru su sudjelovale četiri ekipe, ŽKK Orlovi iz Banja Luke, ŽKK Mursa iz Osijeka, ŽKK Brod na Savi iz Slavnoskog Broda, i domaćin ŽKK Plamen Požega.

Prvog dana turnira odigrane su dvije utakmice, ŽKK Orlovi pobjedile su ŽKK Mursa 90:39, dok su Plamene pobijedile Brod na Savi 92:47.

Drugog dana turnira, u utakmici za treće mjesto protiv ŽKK Brod na Savi pobjedu je rezultatom 89:60 odnesla ekipa ŽKK Mursa iz Osijeka, dok su u finalu snage odmjerile ekipa ŽKK Orlovi i ŽKK Plamen Požega.

Pobjednice turnira su djevojke iz ŽKK Orlovi iz Banja Luke sa rezultatom 75:64, najbolji strijelac turnira je La Mama Kapinga iz ŽKK Plamen Požega a najboljom igračicom turnira proglašena je Tamara Rajić iz ŽKK Orlovi Banja Luka.

Turnir je poslužio kao zadnja provjera prije početka sezone, vidjeli smo koji su nam nedostaci i što još treba ispraviti kako bi što bolje krenuli u novu sezonu. Zadovoljni smo rezultatom turnira i drago nam je da nije bilo ozljeda tri dana prije početka sezone.

Zahvaljujemo se našim sponzorima, Plamenu koji je uz nas dugi niz godina i SEVOI d.o.o. iz Zagreba, za pomoć oko realizacije turnira, kao i klubovima sudionicima na fer i korektnoj borbi.

Do sljedeće godine!

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *