Plamen Požega ovog vikenda na memorijalnom turniru “Aco, Prle i Milenko” u Banjoj Luci


U subotu i nedjelju 16. i 17. rujna naš će klub sudjelovati na  međunarodnom memorijalnom  turniru  “Aco, Prle i Milenko” koji se tradicionalno igra u Banjoj Luci.

Sudionici ovogodišnjeg izdanja turnira su: KK Orlovi kao domaćin turnira, ŽKK Plamen Požega, ŽKK-Duga Šabac te  ŽKK Mladi Krajišnik.

Biti će to prva ozbiljnija provjera za naš tim nakon početka priprema, a u subotnjem prvom polufinalnom dvoboju naše će košarkašice odmjeriti snage protiv ŽKK Duga Šabac. Susret je na rasporedu od 17:00 sati.

U drugom polufinalu sastat će se dva banjalučka kluba – domaćin turnira KK Orlovi i ŽKK Mladi Krajišnik, taj susret na rasporedu je od 19:00 sati.

Nedjeljnji završni dan turnira započet će utakmicom za treće mjesto od 16:00 sati, dok je finalni susret na rasporedu od 18:00 sati.

Podsjetimo ŽKK Plamen Požega branitelj je naslova pobjednika turnira. U prošlogodišnjem finalu izabranice Vladimira Englmana predvođene Emilijom Podrug, koja je bila proglašena i za najbolju igračicu turnira svladale su  domaće Orlove rezultatom 92-80.

Foto: Emilija Podrug s trofejom za najbolju igračicu prošlogodišnjeg izdanja turnira

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *