Milica Janković; “Nepoznanica nema, čeka nas šahovska partija, ali vjerujem u naše djevojke i njihov karakter


Pred košarkašicama Plamen Požege i Raguse treća je i odlučujuća utakmica polufinalne serije prvenstva Hrvatske. Nakon prva dva dvoboja svaki tim ostvario je po jednu gostujuću pobjedu. U prvom dvoboju Ragusa je slavila u Požegi 74-77, da bi  Plamene uzvratile pobjedom u Dubrovniku 59-80 i tako utakmicu odluke vratile na domaći teren. Sutrašnji sraz biti će šesti ovosezonski između ova dva tima, a u dosadašnjih pet – Plamene vode 3-2 u pobjedama, no sve ono što je bilo prije sada se briše, i sve staje u sutrašnjih 40 ili više minuta odluke.

Nepoznanica između ova dva protivnika više nema, a pobjednika će odlučiti detalji;

S’ obzirom na to da je ovo utakmica koja odlučuje o plasmanu u finalnu seriju, uradili smo pripremu i analizu naših grešaka, i ulazimo spremni u duel. Mislim da već svi znamo sve prednosti i mane protivnika kao i svoje, i da će ovo biti jedna šahovska partija. Ako zadržimo fokus i voljni momentum kao u Dubrovniku mislim da možemo da se nadamo povoljnom rezultatu. Ja vjerujem u naše djevojke i njihov karakter, i znam da žele da na svom parketu, pred svojim navijačima pokazu od čega su sažete”. Izjavila je u najavi dvoboja službena predstavnica kluba Milica Janković.

Dvoboj je na rasporedu sutra (nedjelja, 5. svibnja, 17.00 sati) u SD “Tomislav Pirc”. Ovom prilikom još jednom pozivamo sve građane grada Požege da u što većem broju ispune dvoranu i budu dodatni vjetar u leđa našim curama, koje će na terenu dati sve od sebe da pokušaju eliminirati aktualnog prvaka države i tako naprave još jedan korak prema konačnom cilju – osvajanju naslova prvaka. Čekamo vas u dvorani!

Foto: Sportalo.hr

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *